Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sektor żywnościowy w czasach pandemii = Food sector in times of pandemic

Tytuł:
Sektor żywnościowy w czasach pandemii = Food sector in times of pandemic
Autorzy:
Kowalczyk, Stanisław (1956- ) Autor
Współwytwórcy:
Szkoła Główna Handlowa (Warszawa)
Tematy:
Gospodarka światowa
Świat
Przemysł rolno-spożywczy
COVID-19
Kryzys gospodarczy
Handel międzynarodowy
Prognozy gospodarcze
Epidemie
Data publikacji:
2020
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia, netografia na stronach 51-53.

artykuł problemowy

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies