Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of biopreparates on the dry matter, starching and vitamin C in potato tubers = Wpływ biopreparatów na zawartość i plon suchej masy, skrobi oraz witaminy C w bulwach ziemniaka

Tytuł:
Effect of biopreparates on the dry matter, starching and vitamin C in potato tubers = Wpływ biopreparatów na zawartość i plon suchej masy, skrobi oraz witaminy C w bulwach ziemniaka
Współwytwórcy:
Danilčenko, Honorata (1948- ) Autor
Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin)
Sawicka, Barbara (1950- ) Autor
Pszczółkowski, Piotr (agronomia) Autor
Tematy:
Ziemniaki
Efektywne mikroorganizmy
Uhnin (woj. lubelskie, pow. parczewski, gm. Dębowa Kłoda)
Kwas askorbinowy
Ekstrakty roślinne
Skrobia ziemniaczana
Plony
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 55-56.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies