- Tytuł:
- The use of lupin flour as nutritional additive to organic wheat sourdough bread = Wykorzystanie mączki z łubinu jako dodatku odżywczego (nutritional additive) do ekologicznego pieczywa pszennego na zakwasie
- Współwytwórcy:
-
Piasecka-Jóźwiak, Katarzyna Autor
Chabłowska, Beata Autor
Słowik, Elżbieta (biotechnolog) Autor
Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa-Państwowy Instytut Badawczy
Księżak, Jerzy (1958- ) Autor
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Tematy:
-
Łubin
Puławy (woj. lubelskie)
Wartość odżywcza
Chleb - Data publikacji:
- 2018
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł