- Tytuł:
- Fruit low-alcoholic beverages with high contents of iridoids and phenolics from apple and Cornelian cherry (Cornus mas L.) fermented with Saccharomyces bayanus
- Współwytwórcy:
-
Piórecki, Narcyz (1959- ) Autor
Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Kucharska, Alicja Zofia Autor
Wydział Wychowania Fizycznego (Uniwersytet Rzeszowski)
Adamenko, Kinga Autor
Katedra Technologii Fermentacji i Zbóż (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Kawa-Rygielska, Joanna Autor - Tematy:
-
Polska
Jabłka
Napoje alkoholowe
Dereń jadalny
Drożdże - Data publikacji:
- 2019
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł