Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fruit low-alcoholic beverages with high contents of iridoids and phenolics from apple and Cornelian cherry (Cornus mas L.) fermented with Saccharomyces bayanus

Tytuł:
Fruit low-alcoholic beverages with high contents of iridoids and phenolics from apple and Cornelian cherry (Cornus mas L.) fermented with Saccharomyces bayanus
Współwytwórcy:
Piórecki, Narcyz (1959- ) Autor
Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Kucharska, Alicja Zofia Autor
Wydział Wychowania Fizycznego (Uniwersytet Rzeszowski)
Adamenko, Kinga Autor
Katedra Technologii Fermentacji i Zbóż (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Kawa-Rygielska, Joanna Autor
Tematy:
Polska
Jabłka
Napoje alkoholowe
Dereń jadalny
Drożdże
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronach 315-317.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies