Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Identification and partial characterization of proteolytic activity of Enterococcus faecalis relevant to their application in dairy industry

Tytuł:
Identification and partial characterization of proteolytic activity of Enterococcus faecalis relevant to their application in dairy industry
Współwytwórcy:
Olejnik-Schmidt, Agnieszka Autor
Worsztynowicz, Paulina Autor
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Grajek, Włodzimierz (1946- ) Autor
Białas, Wojciech (rolnictwo) Autor
Tematy:
Proteoliza
Paciorkowiec kałowy
Aktywność enzymatyczna
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma chemicznego

artykuł z czasopisma biologicznego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 68-69.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies