Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of hybrid drying (convective-microwave-ultrasound) on the bioactive properties of osmo-treated sour cherries

Tytuł:
The effect of hybrid drying (convective-microwave-ultrasound) on the bioactive properties of osmo-treated sour cherries
Autorzy:
Celejewska, Karolina Autor
Współwytwórcy:
Mieszczakowska, Monika Autor
Instytut Ogrodnictwa (Skierniewice)
Konopacka, Dorota (technologia żywności) Autor
Tematy:
Suszenie konwekcyjne
Sonikacja
Wiśnia pospolita
Data publikacji:
2018
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 34-36.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies