Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.) - recenzja

Tytuł:
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.) - recenzja
Autorzy:
Kochanek, Piotr Recenzja
Współwytwórcy:
Katolicki Uniwersytet Lubelski
Tematy:
Praca zbiorowa
Gastronomia
Produkty mleczne
Kokoszko, Maciej (1962- ). Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Cz. 3
Rzeźnicka, Zofia (1985- ). Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Cz. 3
Kuchnia starożytnego Rzymu
Odżywianie
Jajka
Mleko
Bizancjum (państwo dawne)
Dietetyka
Data publikacji:
2018
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Zawiera recenzję książki: Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Cz. 3, Ab ovo ad yala - jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I-VII w.) / Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko. - Łódź , 2016.

Tytuł nadany przez katalogującego.

artykuł z czasopisma historycznego

artykuł z czasopisma religijnego

recenzja naukowa

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies