Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dietary distilled fatty acids and antioxidants improve nutrient use and performance of Japanese male quails

Tytuł:
Dietary distilled fatty acids and antioxidants improve nutrient use and performance of Japanese male quails
Współwytwórcy:
Oliveira, Maria Cristina de Autor
Al-Sagan, Ahmed Abdulaziz Autor
Nagadi, Sameer Attyah Autor
Abd El-Hamid, Elsayed Autor
Attia, Youssef Abd El Wahab. Autor
Habiba, Hany Ibrahim Autor
Bovera, Fulvia Autor
Tematy:
Przepiórka japońska
Tokoferole
Żywienie zwierząt
Produkcja zwierzęca
Kwasy tłuszczowe
Selen
Jakość żywności
Mięso drobiowe
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 73-74.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies