- Tytuł:
- Dietary distilled fatty acids and antioxidants improve nutrient use and performance of Japanese male quails
- Współwytwórcy:
-
Oliveira, Maria Cristina de Autor
Al-Sagan, Ahmed Abdulaziz Autor
Nagadi, Sameer Attyah Autor
Abd El-Hamid, Elsayed Autor
Attia, Youssef Abd El Wahab. Autor
Habiba, Hany Ibrahim Autor
Bovera, Fulvia Autor - Tematy:
-
Przepiórka japońska
Tokoferole
Żywienie zwierząt
Produkcja zwierzęca
Kwasy tłuszczowe
Selen
Jakość żywności
Mięso drobiowe - Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł