Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The content of biologically active substances and antioxidant activity in coffee depending on brewing method = Zawartość związków biologicznie czynnych w kawie oraz ich aktywność przeciwutleniająca w zależności od sposobu parzenia

Tytuł:
The content of biologically active substances and antioxidant activity in coffee depending on brewing method = Zawartość związków biologicznie czynnych w kawie oraz ich aktywność przeciwutleniająca w zależności od sposobu parzenia
Współwytwórcy:
Marusińska, Aleksandra Autor
Zakład Bromatologii (Uniwersytet Medyczny ; Łódź)
Lowczowski, Edward Tłumaczenie
Merecz, Anna. Autor
Karwowski, Bolesław Autor
Tematy:
Kawa (napój)
Właściwości antyoksydacyjne
Polifenole
Flawonoidy
Kofeina
Data publikacji:
2018
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 282-284.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies