Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki żywieniowe a rozwój związanego z wiekiem zwyrodnienia plamki żółtej

Tytuł:
Czynniki żywieniowe a rozwój związanego z wiekiem zwyrodnienia plamki żółtej
Autorzy:
Włodarek, Dariusz Autor
Współwytwórcy:
Katedra Dietetyki (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Tematy:
Zdrowe odżywianie
Zwyrodnienie plamki żółtej (AMD)
Dieta lecznicza
Osoby w wieku starszym
Data publikacji:
2019
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma biologicznego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 318-319.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies