Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności

Tytuł:
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności
Autorzy:
Sikorska, Ewa (chemik) Autor
Współwytwórcy:
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego (Poznań) Wydawca
Tematy:
Analiza spektralna
Jakość żywności
Spektroskopia
Data publikacji:
2019
Wydawca:
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku angielskim.

Tytuł z ekranu tytułowego.

monografia

Bibliografia na stronach 288-322.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies