Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Proximate composition, selected minerals, fatty acid profile and cholesterol levels in edible slaughter by-products of the emu (Dromaius novaehollandiae)

Tytuł:
Proximate composition, selected minerals, fatty acid profile and cholesterol levels in edible slaughter by-products of the emu (Dromaius novaehollandiae)
Autorzy:
Bucław, Mateusz Autor
Współwytwórcy:
Majewska, Danuta (zootechnik) Autor
Zakład Hodowli Ptaków Użytkowych i Ozdobnych (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Szczerbińska, Danuta Autor
Tematy:
Kwasy tłuszczowe
Emu (ptak)
Podroby
Skład chemiczny substancji
Data publikacji:
2018
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 216-218.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies