- Tytuł:
- Proximate composition, selected minerals, fatty acid profile and cholesterol levels in edible slaughter by-products of the emu (Dromaius novaehollandiae)
- Autorzy:
- Bucław, Mateusz Autor
- Współwytwórcy:
-
Majewska, Danuta (zootechnik) Autor
Zakład Hodowli Ptaków Użytkowych i Ozdobnych (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Szczerbińska, Danuta Autor - Tematy:
-
Kwasy tłuszczowe
Emu (ptak)
Podroby
Skład chemiczny substancji - Data publikacji:
- 2018
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł