Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Schola Apiciana ex optimis quibusdam authoribus diligenter constructa : qua continentur officia conuiuatoris, cultus et habitus boni co[n]uiuij, qualitates et regulae opsoniorum, rationes secandi uel scrutandi in mensa, sermones conuiuales, quaestiones conuiuales iucundissimae, et alia item plura

Tytuł:
Schola Apiciana ex optimis quibusdam authoribus diligenter constructa : qua continentur officia conuiuatoris, cultus et habitus boni co[n]uiuij, qualitates et regulae opsoniorum, rationes secandi uel scrutandi in mensa, sermones conuiuales, quaestiones conuiuales iucundissimae, et alia item plura
Autorzy:
Fichard, Johann (1512-1581) Autor
Współwytwórcy:
Egenolff, Christian, (1502-1555). Druk
Tematy:
Kuchnia starożytnego Rzymu
Apicjusz
Data publikacji:
1534
Wydawca:
Francoforti : apud Christianum Egenolphum, (1534)
Język:
łaciński
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Druk głęboko wszyty ss. 7[v]-8[r].

Nieczytelna numeracja kart.

Tytuł w ozdobnej ramce drzeworytowej.

PAŁAC

Autor Johann Fichard pod pseudonimem: Polyonimus Syngrapheus.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies