- Tytuł:
- Porównanie właściwości fizykochemicznych i sensorycznych mięśni piersiowych kapłonów w zależności od rasy
- Autorzy:
- Bałdyga, Iwona Autor
- Współwytwórcy:
-
Chwastowska-Siwiecka, Iwona. Autor
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn) - Tematy:
-
Rasy zwierząt
Wartość odżywcza
Jakość
Mięso kurze
Kogut
Olsztyn (woj. warmińsko-mazurskie) - Data publikacji:
- 2018
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł