Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie właściwości fizykochemicznych i sensorycznych mięśni piersiowych kapłonów w zależności od rasy

Tytuł:
Porównanie właściwości fizykochemicznych i sensorycznych mięśni piersiowych kapłonów w zależności od rasy
Autorzy:
Bałdyga, Iwona Autor
Współwytwórcy:
Chwastowska-Siwiecka, Iwona. Autor
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Tematy:
Rasy zwierząt
Wartość odżywcza
Jakość
Mięso kurze
Kogut
Olsztyn (woj. warmińsko-mazurskie)
Data publikacji:
2018
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 64-66.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies