- Tytuł:
- Sposób wytwarzania mąki soja o ulepszonym smaku : opis patentowy : nr 20937 : kl. 53 k, 2/02
- Współwytwórcy:
-
M. Neufeld & Co. Instytucja sprawcza
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej. Wydawca - Tematy:
-
Technologia chemiczna organiczna
Mąka sojowa
Patenty - Data publikacji:
- 1935
- Wydawca:
- Warszawa : Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej (Warszawa : druk L. Bogusławskiego i Ski)
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/ - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Inne