- Tytuł:
- Przydatność kulinarna i technologiczna mięsa tuczników trójrasowych (landrace x yorkshire) x duroc i (landrace x yorkshire) x hampshire
- Współwytwórcy:
-
Krzęcio-Nieczyporuk, Elżbieta. Autor
Antosik, Katarzyna. Autor
Tarczyński, Krystian. Autor
Sieczkowska, Halina. Autor
Zybert, Andrzej. Autor
Koćwin-Podsiadła, Maria (1946- ). Autor - Tematy:
-
Rasy zwierząt
Jakość żywności
Wartość odżywcza
Polska
Krzyżowanie zwierząt
Technologia
Wieprzowina
Kucharstwo - Data publikacji:
- 2017
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł