Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przydatność kulinarna i technologiczna mięsa tuczników trójrasowych (landrace x yorkshire) x duroc i (landrace x yorkshire) x hampshire

Tytuł:
Przydatność kulinarna i technologiczna mięsa tuczników trójrasowych (landrace x yorkshire) x duroc i (landrace x yorkshire) x hampshire
Współwytwórcy:
Krzęcio-Nieczyporuk, Elżbieta. Autor
Antosik, Katarzyna. Autor
Tarczyński, Krystian. Autor
Sieczkowska, Halina. Autor
Zybert, Andrzej. Autor
Koćwin-Podsiadła, Maria (1946- ). Autor
Tematy:
Rasy zwierząt
Jakość żywności
Wartość odżywcza
Polska
Krzyżowanie zwierząt
Technologia
Wieprzowina
Kucharstwo
Data publikacji:
2017
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 61-63.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma przyrodniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies