Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Potential anticancer properties of berries from organic production : a review = Potencjalne właściwości przeciwnowotworowe owoców jagodowych z upraw ekologicznych : przegląd badań

Tytuł:
Potential anticancer properties of berries from organic production : a review = Potencjalne właściwości przeciwnowotworowe owoców jagodowych z upraw ekologicznych : przegląd badań
Współwytwórcy:
Hallmann, Ewelina. Autor
Rembiałkowska, Ewa. Autor
Średnicka-Tober, Dominika. Autor
Kazimierczak, Renata. Autor
Tematy:
Rolnictwo ekologiczne
Związki biologicznie czynne
Właściwości przeciwnowotworowe
Przeciwutleniacze
Owoce jagodowe
Data publikacji:
2018
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronie 108.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł przeglądowy

artykuł z czasopisma technicznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies