Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analysis of the organic food assortment from Polish and foreign producers in selected Warsaw stationary and online shops = Analiza i ocena asortymentu żywności ekologicznej pochodzącej od polskich i zagranicznych producentów w wybranych sklepach detalicznych stacjonarnych na terenie Warszawy oraz w sklepach internetowych

Tytuł:
Analysis of the organic food assortment from Polish and foreign producers in selected Warsaw stationary and online shops = Analiza i ocena asortymentu żywności ekologicznej pochodzącej od polskich i zagranicznych producentów w wybranych sklepach detalicznych stacjonarnych na terenie Warszawy oraz w sklepach internetowych
Współwytwórcy:
Hallmann, Ewelina. Autor
Kazimierczak, Renata. Autor
Misztal, Karolina. Autor
Janczura, Paulina. Autor
Rembiałkowska, Ewa. Autor
Średnicka-Tober, Dominika. Autor
Tematy:
Dostępność produktów
Żywność ekologiczna
Handel detaliczny
Warszawa (woj. mazowieckie)
Data publikacji:
2018
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronie 165.

raport z badań

artykuł z czasopisma technicznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies