Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zakład mięsny a środowisko naturalne

Tytuł:
Zakład mięsny a środowisko naturalne
Autorzy:
Konieczny, Piotr (1956- )
Współwytwórcy:
Uchman, Waldemar (1940- )
Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
Tematy:
Ochrona środowiska - metody
Przemysł mięsny - wpływ na środowisko
Gazy - unieszkodliwianie
Odpady przemysłowe - technologia
Data publikacji:
1997
Wydawca:
Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Pozn. : AR)
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 53-57.

podręczniki akademickie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies