- Tytuł:
- Ryzyko w gospodarce żywnościowej - teoria i praktyka
- Autorzy:
-
Pawłowska-Tyszko, Joanna
Szczepaniak, Iwona
Kowalski, Andrzej
Józwiak, Wojciech
Rembisz, Włodzimierz
Wigier, Marek
Mirkowska, Zofia
Wrzaszcz, Wioletta
Soliwoda, Michał
Prandecki, Konrad
Ambroziak, Łukasz
Kulawik, Jacek
Zawadzka, Danuta
Klimkowski, Cezary
Góral, Justyna - Współwytwórcy:
- Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
- Słowa kluczowe:
-
sektor żywnościowy
ryzyko cenowe
GMO
zarządzanie ryzykiem
gospodarstwo rolne
handel zagraniczny
rolnictwo
dochody rolnicze
produkty rolno-spożywcze
rynek rolny
żywiec wieprzowy
ryzyko produkcyjne
gospodarka - Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
- ISBN, ISSN:
- 9788376586809
- Język:
- polski
- Linki:
- https://depot.ceon.pl/handle/123456789/12773  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
- Książka