Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności systemy, metody, narzędzia

Tytuł:
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności systemy, metody, narzędzia
Autorzy:
Grudowski, Piotr
Brodnicka, Elwira
Celmerowski, Zbigniew
Szpakowska, Maria
Marjańska, Ewa
Słowa kluczowe:
bezpieczeństwo żywności
zarządzanie jakością
systemy zarządzania
metody doskonalenia
narzędzia zarządzania jakością
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Difin SA
ISBN, ISSN:
9788380850040
Język:
polski
Linki:
https://depot.ceon.pl/handle/123456789/10390  Link otwiera się w nowym oknie
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/pl/legalcode
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.

Wydawnictwo Difin

Fragmenty publikacji

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies