Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Odwoławcze metody oznaczania niektórych metali w produktach spożywczych. Cz.II. Metoda oznaczania cyny

Tytuł:
Odwoławcze metody oznaczania niektórych metali w produktach spożywczych. Cz.II. Metoda oznaczania cyny
Methods of determination of certain metals in food products used in testing after appeal against decisions
Autorzy:
Brzozowska, B.
Sokolowska, R.
Tematy:
metody oznaczania
metale ciezkie
produkty spozywcze
cyna
oznaczanie
zawartosc cyny
badania naukowe
Data publikacji:
1975
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1975, 26, 2
0035-7715
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies