Tytuł pozycji:
Zmiany w oznaczanej in vitro strawności białka mleka poddanego niektórym procesom technologicznym
- Tytuł:
-
Zmiany w oznaczanej in vitro strawności białka mleka poddanego niektórym procesom technologicznym
Peremeny v opredeljaemoi in vitro perevarivaemosti belka moloka podvertnutogo tehnologiceskim orocessom
Changes in the „in vitro” enzymatic digestion of milk proteins subjected to various technological processing
- Autorzy:
-
Pronczuk, A.
Smulska, Z.
Bartnik, J.
- Data publikacji:
-
1971
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1971, 22, 1
0035-7715
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie