Tytuł pozycji:
Efektywność pozyskiwania soku z warzyw korzeniowych w zależności od stopnia rozdrobnienia miazgi i prędkości tłoczenia
- Tytuł:
-
Efektywność pozyskiwania soku z warzyw korzeniowych w zależności od stopnia rozdrobnienia miazgi i prędkości tłoczenia
Efficiency of production of juice from root vegetables depending on degree of pulp comminution and piston velocity during pressing
- Autorzy:
-
Strzałkowska, K.
Nadulski, R.
Wróblewska-Barwińska, K.
- Data publikacji:
-
2011
- Wydawca:
-
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria; 2011, 10, 3-4; 27-33
1644-0684
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie