Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość ołowiu w wybranych warzywach i owocach uprawianych w zasięgu emisji związków ołowiu przez Hutę Szkła „Irena” w Inowrocławiu

Tytuł:
Zawartość ołowiu w wybranych warzywach i owocach uprawianych w zasięgu emisji związków ołowiu przez Hutę Szkła „Irena” w Inowrocławiu
Lead level in certain vegetables and fruits raised in the range of emision of lead compounds by the Irena glass works in Inowrocław
Soderzhanie svinca v vybrannykh ovoshhakh i fruktakh vyrashhivannykh v zone jumissii svjazejj svinca Stekol’nom Zavodom „Irena” v Inovroclave
Autorzy:
Zommer-Urbanska, S.
Kuklinski, M.
Tematy:
metoda ASA
zawartosc olowiu
huty szkla
warzywa
owoce
wyniki badan
Huta Szkla Irena
Data publikacji:
1985
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1985, 36, 4
0035-7715
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies