Tytuł pozycji:
Zawartość ołowiu w wybranych warzywach i owocach uprawianych w zasięgu emisji związków ołowiu przez Hutę Szkła „Irena” w Inowrocławiu
- Tytuł:
-
Zawartość ołowiu w wybranych warzywach i owocach uprawianych w zasięgu emisji związków ołowiu przez Hutę Szkła „Irena” w Inowrocławiu
Lead level in certain vegetables and fruits raised in the range of emision of lead compounds by the Irena glass works in Inowrocław
Soderzhanie svinca v vybrannykh ovoshhakh i fruktakh vyrashhivannykh v zone jumissii svjazejj svinca Stekol’nom Zavodom „Irena” v Inovroclave
- Autorzy:
-
Zommer-Urbanska, S.
Kuklinski, M.
- Tematy:
-
metoda ASA
zawartosc olowiu
huty szkla
warzywa
owoce
wyniki badan
Huta Szkla Irena
- Data publikacji:
-
1985
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1985, 36, 4
0035-7715
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie