- Tytuł:
-
Wpływ wybranych parametrów suszenia jabłek promieniami podczerwonymi na ich zdolność do pochłaniania wody
The influence of some chosen parameters of infrared radiation dehydration of apples on their ability of absorbing water - Autorzy:
- Wesołowski, A.
- Tematy:
-
owoce
jablka
suszenie
promieniowanie podczerwone
parametry suszenia
susze owocowe
susz z jablek
rehydracja
fruit
apple
fruit drying
infrared radiation
drying parameter
dried fruit
dried apple
rehydration - Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria; 2009, 08, 1-2; 23-32
1644-0684 - Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł