Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ stosowania dichlorfosu i malationu na wartość odżywczą niektórych warzyw

Tytuł:
Wpływ stosowania dichlorfosu i malationu na wartość odżywczą niektórych warzyw
Effects of dichlorvos and malathion on ascorbic acid level and nutritional value of certain vegetables
Autorzy:
Zadrozinska, J.
Tematy:
warzywa
wartosc odzywcza
malation
dichlorfos
pomidor
szpinak
ochrona roslin
kwas askorbinowy
Data publikacji:
1973
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1973, 24, 1
0035-7715
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies