- Tytuł:
-
Wpływ dodatku marchwi na barwę rozdrobnionego mięsa z płoci
The influence of the carrot addition on the colour of roach minced meat - Autorzy:
-
Przybylska, S.
Iwanski, R.
Tokarczyk, G. - Tematy:
-
mieso ryb
ploc
mieso rozdrobnione
mieso odkostnione mechanicznie
barwa
farsze miesne
przetworstwo miesa
marchew
barwienie miesa - Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Źródło:
-
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2009, 11
2081-1284 - Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł