Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Beta-lactoglobulin and kappa-casein polymorphism in relation to production traits and technological properties of milk in the herd of Polish Black-and-White cows

Tytuł:
Beta-lactoglobulin and kappa-casein polymorphism in relation to production traits and technological properties of milk in the herd of Polish Black-and-White cows
Zwiazek miedzy polimorfizmem beta-laktoglobuliny oraz kappa-kazeiny a zroznicowaniem wartosci uzytkowej i wlasciwosci mleka krow rasy nizinnej czarno-bialej
Autorzy:
Walawski, K
Sowinski, G.
Czarnik, U.
Zabolewicz, T.
Tematy:
sklad chemiczny
beta-laktoglobulina
zapalenie gruczolu mlekowego
krowy
mleko
genetyka zwierzat
polimorfizm genetyczny
kappa-kazeina
wlasciwosci technologiczne
bialka mleka
produkcja mleka
bydlo nizinne czarno-biale
Data publikacji:
1994
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Genetyki Roślin PAN
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Źródło:
Genetica Polonica; 1994, 35, 1-2; 93-108
0016-6715
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies