Tytuł pozycji:
Wartość dodana na wybranych gałęziach polskiego rynku żywnościowego
- Tytuł:
-
Wartość dodana na wybranych gałęziach polskiego rynku żywnościowego
Value added on selected branches of the Polish food market
- Autorzy:
-
Krawczyk, M.
- Data publikacji:
-
2018
- Wydawca:
-
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 4.0
- Źródło:
-
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Problemy Rolnictwa Światowego; 2018, 18[33], 3
2081-6960
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie