Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

How good gets better and bad gets worse: measuring the face of emotion

Tytuł:
How good gets better and bad gets worse: measuring the face of emotion
Autorzy:
Adetoun, Bolanle E.
Tserere, Maggie M.
Adewuyi, Modupe F.
Akande, Titilola E.
Akande, Williams A.
Tematy:
emotional responses
DES
reliability
validity
Zulu
Data publikacji:
2010
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Źródło:
Polish Psychological Bulletin; 2010, 41, 4; 133-143
0079-2993
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Given the history of the past, black South African students from different settings face unique academic and emotional climate. Using the Differential Emotions Scale (DES) which focuses on ten discrete emotions, and building upon Boyle’s (1984) seminal work, this study reports a repeated-measure multiple discriminant function analysis for individual items across raters. The findings further indicate that majority of the DES items are sensitive indicators of the different innate and universal facial expressions. However, the construct requires revision so that it offers the examiner maximum flexibility in assessment at diverse levels, in terms of more extensive norming and programmatic replication. In brief, the DES potentially has much to offer provided that it is adequately developed for use in non-Western nations or contexts.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies