Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sorpcja wody przez produkty żywnościowe. Cz. 2

Tytuł:
Sorpcja wody przez produkty żywnościowe. Cz. 2
Autorzy:
Furmaniak, S.
Tematy:
sorpcja wody
sorpcja cieczy
izoterma sorpcji
water sorption
liquid sorption
sorption isotherm
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Roble
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Źródło:
LAB Laboratoria, Aparatura, Badania; 2013, 18, 5; 18-22
1427-5619
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies