Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The characteristics of fruits morphology, chemical composition and colour changes in must during maceration of three grapevine cultivars

Tytuł:
The characteristics of fruits morphology, chemical composition and colour changes in must during maceration of three grapevine cultivars
Autorzy:
Ochmian, I.
Angelov, L.
Chelpinski, P.
Stalev, B.
Rozwarski, R.
Dobrowolska, A.
Tematy:
fruit morphology
chemical composition
colour change
must
maceration
grape-vine cultivar
Mavrud cultivar
Pinot Noir cultivar
Merlot cultivar
yield parameter
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Instytut Ogrodnictwa
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Źródło:
Journal of Horticultural Research; 2013, 21, 1
2300-5009
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies