Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Identification of emitter sources in the aspect of their fractal features

Tytuł:
Identification of emitter sources in the aspect of their fractal features
Autorzy:
Dudczyk, J.
Kawalec, A.
Tematy:
fractal feature
pattern of radar
signal processing
Specific Emitter Identification (SEI)
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Źródło:
Bulletin of the Polish Academy of Sciences. Technical Sciences; 2013, 61, 3; 623-628
0239-7528
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
This article presents the procedure of identification radar emitter sources with the trace distinctive features of original signal with the use of fractal features. It is a specific kind of identification called Specific Emitter Identification, where as a result of using transformations, which change measure points, a transformation attractor was received. The use of linear regression and the Lagrange polynomial interpolation resulted in the estimation of the measurement function. The method analysing properties of the measurement function which has been suggested by the authors caused the extraction of two additional distinctive features. These features extended the vector of basic radar signals’ parameters. The extended vector of radar signals’ features made it possible to identify the copy of radar emitter source.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies