Tytuł pozycji:
The evaluation of drying kinetics and water activity of radish sprouts processed by different drying methods
- Tytuł:
-
The evaluation of drying kinetics and water activity of radish sprouts processed by different drying methods
Wpływ różnych metod suszenia kiełków rzodkiewki na przebieg procesu
- Autorzy:
-
Dadan, M.
Wasilewska, K.
Nowacka, M.
Wiktor, A.
Barba, F.J.
Koubaa, M.
Roohinejad, S.
Matys, A.
Witrowa-Rajchert, D.
- Tematy:
-
radish
sprout
drying
microwave drying
convectional drying
microwave assisted process
drying kinetics
water activity
- Data publikacji:
-
2019
- Wydawca:
-
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2019, 598; 29-39
0084-5477
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie