Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Research data for publication in Food Chemistry ref. no: FOCH 139871, comparative analysis of pig and wild boar meat proteins

Tytuł:
Research data for publication in Food Chemistry ref. no: FOCH 139871, comparative analysis of pig and wild boar meat proteins
Autorzy:
Montowska, Magdalena
Współwytwórcy:
Gmerek, Krzysztof
Tematy:
Agricultural Sciences
Medicine, Health and Life Sciences
wild boar
pig
skeletal muscle proteins
heat processing
label-free proteomics
mass spectrometry
LC-Q-TOF
Data publikacji:
2024-06-14
Wydawca:
RepOD
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Data in .csv and .mzML formats regarding the comparative analysis of pig and wild boar skeletal muscle proteins using the LC-MS method, mass spectrometry, research performed in 2022, from samples digested directly in solution and from bands after SDS-PAGE electrophoresis, raw and cooked meat.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies