Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effects of dietary chromium supplementation along with discontinuing a high-fat diet on the microbial enzymatic activity and the production of SCFAs in the faeces of rats

Tytuł:
The effects of dietary chromium supplementation along with discontinuing a high-fat diet on the microbial enzymatic activity and the production of SCFAs in the faeces of rats
Autorzy:
Ognik, Katarzyna
Współwytwórcy:
Ognik, Katarzyna
Tematy:
Agricultural Sciences
Medicine, Health and Life Sciences
high-fat diet; dietary habits; chromium supplementation; nanoparticles; faecal microbial enzymes; SCFAs; rat
Wydawca:
RepOD
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

The extracellular, intracellular, total activity and release rate of faecal bacterial α –glucosidase, β –glucosidase, β-glucuronidase, β-xylosidase during the experimental feeding period in rats. Faecal short-chain fatty acids, faecal pH during the experimental feeding period in rats. Data were obtained during an in vivo experiment on rats. The 18-week study was divided into two phases: a 9-week introductory and a 9-week experimental period. Rats were given two different diets: a low-fat (C diet) and a high-fat (F diet) diet. Furthermore, two types of supplemental dietary chromium were used: conventional Cr-picolinate and novel Cr nanoparticles (Cr-Pic and Cr-NPs, respectively), both at the pharmacologically appropriate Cr dose of 0.3 mg/kg body weight.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies