Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Identyfikacja sposobów ograniczania ryzyka w działalności krajowych przedsiębiorstw przemysłu tłuszczowego = Identification of risk reduction methods in activity of domestic oil and fat processors

Tytuł:
Identyfikacja sposobów ograniczania ryzyka w działalności krajowych przedsiębiorstw przemysłu tłuszczowego = Identification of risk reduction methods in activity of domestic oil and fat processors
Autorzy:
Łąkowski, Hubert S.
Współwytwórcy:
Śmiglak-Krajewska, Magdalena
Tematy:
Przemysł rolno-spożywczy - organizacja
Ryzyko gospodarcze - zarządzanie - Polska
Data publikacji:
2016
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Bibliogr. s. 228.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies