Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkty do smarowania pieczywa. [Cz.] 1, Cechy produktów cenione przez konsumentów a częstość spożywania określonych produktów

Tytuł:
Produkty do smarowania pieczywa. [Cz.] 1, Cechy produktów cenione przez konsumentów a częstość spożywania określonych produktów
Autorzy:
Hartman, Magdalena
Współwytwórcy:
Bobrowska, Weronika
Błońska-Fajfrowska, Barbara (1949- )
Tematy:
Żywność
Data publikacji:
2012
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies