- Tytuł:
- Przeżywalność Lactobacillus paracasei LPC-37 w serach dojrzewających typu szwajcarskiego
- Współwytwórcy:
-
Łaniewska-Trokenheim, Łucja
Cichosz, Grazyna
Aljewicz, Marek
Łukaszuk-Kępka, Wioletta
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski W Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności. Katedra Mikrobiologii Przemysłowej i Żywności
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności. Katedra Żywienia Człowieka
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności. Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością
Danowska-Oziewicz, Marzena - Data publikacji:
- 2009
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł