Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A preliminary study on selected utility traits and mineral composition of meat in King pigeons managed under extensive system in Poland = Wstępne badania wybranych cech użytkowych i składu mineralnego mięsa gołębi rasy King utrzymywanych systemem ekstensywnym w Polsce

Tytuł:
A preliminary study on selected utility traits and mineral composition of meat in King pigeons managed under extensive system in Poland = Wstępne badania wybranych cech użytkowych i składu mineralnego mięsa gołębi rasy King utrzymywanych systemem ekstensywnym w Polsce
Współwytwórcy:
Matysiak, Beata. Autor
Pohorecki, Tomasz. Autor
Majewska, Danuta (zootechnik) Autor
Katedra Nauk o Zwierzętach Monogastrycznych (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ; Szczecin)
Tematy:
Wzrost i rozwój (biologia)
Polska
Mięso drobiowe
Gołębie
Data publikacji:
2021
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 52-54.

raport z badań

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies