Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of antioxidative and antibacterial activity of sage aqueous extract and chitosan formulation on chicken burger quality

Tytuł:
Influence of antioxidative and antibacterial activity of sage aqueous extract and chitosan formulation on chicken burger quality
Współwytwórcy:
Cegiełka, Aneta Autor
Chmiel, Marta Autor
Katedra Technologii i Oceny Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Hać-Szymańczuk, Elżbieta Autor
Frączkiewicz, Katarzyna Autor
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Tematy:
Hamburger
Chitozan
Mięso drobiowe
Mikrobiologia
Szałwia lekarska
Żywność
Data publikacji:
2021
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronie 290.

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies