Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Composition of fatty acids in dark flour from spelt and common wheat grain grown organically in Poland = Skład kwasów tłuszczowych w wysokowyciągowej mące z ziarna orkiszu i pszenicy zwyczajnej z produkcji ekologicznej w Polsce

Tytuł:
Composition of fatty acids in dark flour from spelt and common wheat grain grown organically in Poland = Skład kwasów tłuszczowych w wysokowyciągowej mące z ziarna orkiszu i pszenicy zwyczajnej z produkcji ekologicznej w Polsce
Współwytwórcy:
Majewska, Katarzyna Małgorzata. Autor Tłumaczenie
Grabowska, Ewelina (technolog żywności) Autor
Czaplicki, Sylwester (rolnictwo). Autor
Centrum Innowacji i Transferu Technologii (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Katedra Agroekosystemów (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Tyburski, Józef. Autor
Dąbkowska, Ewa. Autor
Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Tematy:
Rolnictwo ekologiczne
Pszenica zwyczajna
Kwasy tłuszczowe
Pszenica orkisz
Mąka
Data publikacji:
2018
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

Bibliografia na stronach 87-88.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies