- Tytuł:
- Composition of fatty acids in dark flour from spelt and common wheat grain grown organically in Poland = Skład kwasów tłuszczowych w wysokowyciągowej mące z ziarna orkiszu i pszenicy zwyczajnej z produkcji ekologicznej w Polsce
- Współwytwórcy:
-
Majewska, Katarzyna Małgorzata. Autor Tłumaczenie
Grabowska, Ewelina (technolog żywności) Autor
Czaplicki, Sylwester (rolnictwo). Autor
Centrum Innowacji i Transferu Technologii (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Katedra Agroekosystemów (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Tyburski, Józef. Autor
Dąbkowska, Ewa. Autor
Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn) - Tematy:
-
Rolnictwo ekologiczne
Pszenica zwyczajna
Kwasy tłuszczowe
Pszenica orkisz
Mąka - Data publikacji:
- 2018
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł