Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku ziół do letniej diety na profil kwasów tłuszczowych frakcji lipidowej mleka owiec

Tytuł:
Wpływ dodatku ziół do letniej diety na profil kwasów tłuszczowych frakcji lipidowej mleka owiec
Autorzy:
Jarzynowska, Anna. Autor
Współwytwórcy:
Peter, Ewa. Autor
Tematy:
Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki (Państwowy Instytut Badawczy ; Kołuda Wielka)
Rasy zwierząt
Jakość
Żywienie zwierząt
Mleko owcze
Kwasy tłuszczowe
Pasza
Rośliny lekarskie
Owca
Kołuda Wielka (woj. kujawsko-pomorskie, pow. inowrocławski, gm. Janikowo)
Data publikacji:
2017
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma przyrodniczego

Bibliografia na stronach 39-42.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies