- Tytuł:
-
Comparison of meat quality of selected exotic animals species
Porównanie jakości mięsa wybranych gatunków zwierząt egzotycznych - Autorzy:
-
Balowski, M.
Sobczak, M.
Zochowska-Kujawska, J.
Pytel-Zajac, O.
Niedzwiedz, M. - Tematy:
-
comparison
meat quality
exotic animal
animal species
crocodile
kangaroo
muscle structure
sensory assessment
texture parameter - Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Źródło:
-
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2015, 36
2081-1284 - Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł