Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Observations on food quality in Scottish Red deer (Cervus elaphus) as determined by chemical analysis of the rumen contents

Tytuł:
Observations on food quality in Scottish Red deer (Cervus elaphus) as determined by chemical analysis of the rumen contents
Autorzy:
Crisp, J. M.
Staines, B. W.
Słowa kluczowe:
Cervus elaphus
Red deer
Food
Scotland
Analysis
Observations
Food quality
Data publikacji:
1978
Wydawca:
Wiley-Blackwell
Język:
angielski
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/56148/content  Link otwiera się w nowym oknie
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Rights Reserved - Restricted Access
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies