- Tytuł:
- Sposób wytwarzania lub wzmacniania aromatu maślanego w tłuszczach jadalnych lub zawierających tłuszcze mieszaninach zwłaszcza w margarynie : opis patentowy : nr 18419 : Kl. 53 h, 1/03
- Współwytwórcy:
-
Naamlooze Vennootschap Internationale Octrooi Maatschappij "Octropa". Instytucja sprawcza
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej. Wydawca - Tematy:
-
Aromaty spożywcze
Technologia żywności
Tłuszcze jadalne
Patenty - Data publikacji:
- 1933
- Wydawca:
- Warszawa : Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej (Warszawa : druk L. Bogusławskiego i Ski)
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/ - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Inne