Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Głos w dyskusji

Tytuł:
Głos w dyskusji
Autorzy:
Wierzbicka, Agnieszka (technolog żywności)
Współwytwórcy:
Wierzbicki, Jerzy (marketing)
Tematy:
Zootechnika
Data publikacji:
2014
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Polem. z: Co nowego wnoszą badania realizowane w ramach projektu "Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce, zgodnie ze strategią od widelca do zagrody?" / Zygmunt Litwińczuk, Tadeusz szulc. W: Przegląd Hodowlany. - R. 81[82], nr 4 (2014).

Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies