Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość tłuszczu i skład kwasów tłuszczowych wybranych produktów typu fast food

Tytuł:
Zawartość tłuszczu i skład kwasów tłuszczowych wybranych produktów typu fast food
Współwytwórcy:
Świderska, Katarzyna
Balas, Jarosław
Pawlicka, Małgorzata
Jacórzyński, Bohdan (1937-2014)
Filipek, Agnieszka (technolog żywności)
Tematy:
Chemia analityczna
Żywność
Kwasy tłuszczowe
Data publikacji:
2004
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies