Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zagrożenia biobezpieczeństwa produkcji żywności pochodzenia zwierzęcego

Tytuł:
Zagrożenia biobezpieczeństwa produkcji żywności pochodzenia zwierzęcego
Autorzy:
Anusz, Krzysztof
Współwytwórcy:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Medycyny Weterynaryjnej. Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego
Data publikacji:
2006
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies